top of page
wereldlichtjesdag.jpg

Wereldlichtjesdag 

Over de hele wereld, zal er op 8 december om 19.00 uur een kaarsje aangestoken worden voor alle kinderen die zo gemist worden. Door de verschillende tijdzones, ontstaat er een slinger van lichtjes die zich over de hele wereld verspreid. 

Wees welkom om samen te gedenken. Of het nu gaat om jouw pasgeboren kindje, jouw volwassen kind, jouw stil geborene of dat je jouw kinderwens hebt moeten loslaten. Ben je broer, zus, oom of tante, een goede vriend, leerkracht of voel je je op een andere manier betrokken iedereen is welkom. 

Met elkaar willen we graag op deze avond herdenken, gedenken en de verbinding zoeken. 
 

Locatie en tijdstip

Iedereen is van harte welkom bij Het Noasman aan de Meenweg 4 in Beltrum. De inloop is vanaf 18.30 uur en om 19.00 uur zal de ceremonie starten. 

Een korte wandeling van een paar honderd meter zal onderdeel zijn van deze avond. Voor mensen die slecht te been zijn zal er vervoer aanwezig zijn. 

Aanmelden

Het zou fijn zijn als je even wilt laten weten of je komt, zodat wij een idee hebben van het aantal mensen die wij kunnen verwachten. Aanmelden kan via wereldlichtjesdagberkelland@gmail.com of via info@noasman.nl 

Wij hopen dat we iets voor jullie kunnen betekenen op deze bijzondere dag. 

noasman-vijver.jpg

Neem contact op

Telefonisch

06 118 266 40 / 0544 481440

Email 

Volg het Noasman

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page