top of page
bubbelvoetbal-familiedag.jpg

Familiedag in de Achterhoek

Het Noasman in de Achterhoek is de ideale plek voor een familiedag, boordevol activiteiten voor jong en oud. Van avontuurlijke outdooractiviteiten zoals kanoën en paintball tot ontspanning op terras en gezellige spelletjes, er is voor elk wat wils. Kom tot rust op 1 van de te reserveren locaties. Geschikt voor goed én slecht weer. 

Kies uit een van de activiteiten

Het Noasman biedt tientallen activiteiten die geschikt zijn voor familiedagen. Binnen- en buitenactiviteiten, rustige en actieve activiteiten en stoeren en creatieve activiteiten. Voor ieder wat wils! Ook mogelijkheden voor kleine budgetten. Een kleine greep uit de opties: 

De perfecte accomodatie voor jullie familiedag

Elke ruimte beschikt over een binnen én buitentruimte, is rolstoeltoegankelijk, beschikt over veel kinderspeelgoed en heeft eigen toiletten en een bar

De Hooizolder

20 tot 100personen

De Daele

30 tot 100 personen

Het Eiland

20 tot 50 personen

Een goedkope familiedag in de Achterhoek

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en streven ernaar om jullie dag bij ons uniek en onvergetelijk te maken. Met een breed scala aan activiteiten en faciliteiten bieden wij voor elk wat wils. Het Noasman is perfect voor kinderen. Elke locatie beschikt over een groot speelveld met allerlei speelgoed.

Bovendien zijn wij trots om de goedkoopste optie in de regio te zijn, zodat u kunt genieten van een betaalbare familiedag zonder concessies te doen aan kwaliteit en plezier.  Ontdek wat wij voor jullie kunnen doen. 

Wat anderen zeggen

noasman-vijver.jpg

Familie Klein Gunnewiek

“We hebben bij jullie 1ste pinksterdag onze familiedag gehouden. Fantastisch geregeld allemaal. Locatie en drank samen in een bedrag. Ideaal! Ook catering via jullie geregeld. Dus ook voor de organisatie was het een hele fijne dag !!! Veel succes met alles!!”
bottom of page