Sumoworstelen in pakken

Sumoworstelen in pakkenSumoworstelen is een fantastisch spel, waarbij de deelnemers in de dikke, speciale sumoworstelpakken de strijd met elkaar aangaan. Ook de toeschouwers zullen veel plezier beleven aan het sumoworstelen. Op een ronde mat, met een doorsnede van vijf meter, is het de bedoeling om de tegenstander buiten het speelveld te duwen. Wanneer dat lukt, is de winnaar bekend. De grote omvang van deze sumoworstelpakken maakt bewegen tot een uitdaging. We hebben ook sumoworstelpakken speciaal voor kinderen.

Specificaties Sumoworstelpakken

  • Inclusief helmen
  • Inclusief ronde worstelmat van 5 meter doorsnee
  • Vervoer: 240 x 120 x 26 cm en (2x) 35 x ø 120 cm
  • Het sumoworstelen is met 2 personen in en uit te laden en op en af te bouwen. Bij verzorging door ons is daarom de hulp van 1 persoon ter plaatse vereist.
  • T.a.v. het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen zijn de speeltoestellen voorzien van een certificaat van typekeuring en worden deze geleverd inclusief ventilator, kabelhaspel, op- en afbouwschema, verankeringmateriaal en grondzeil(en), indien van toepassing.

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op middels het aanvragen van een offerte via info@noasman.nl of 06-11826640