Handboog tag

HandboogTag is een variant op het spel Paintball en het aloude trefbal maar dan zonder pijnlijke treffers en blauwe plekken. HandboogTag wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’. De pijlen die gebruikt worden kennen een Tüv kenmerk en door het dragen van speciale maskers is HandboogTag op onze locatie volledig veilig.

Bij dit sensationele spel wordt de groep in 2 teams verdeeld. Het doel van het spel is de 5 schijven zo snel mogelijk uit de target te schieten bij de tegenpartij. Een leuke bijkomstigheid is dat je hierbij de tegenstanders uit het spel kunt schieten. Je kunt jezelf verbergen achter bunkers om de pijlen van de tegenstander te ontwijken. HandboogTag is een spel voor jong en oud waarbij de hartslag sneller zal gaan slaan!

Voordat HandboogTag gespeeld kan worden, brengen wij de deelnemers eerst de basistechniek van handboogschieten bij en geven wij uitleg over de spelregels die gehanteerd kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat u als deelnemer enigszins voorbereid het strijdtoneel kunt betreden.

Specificaties HandboogTag

  • De activiteit staat onder deskundige begeleiding.
  • Draag makkelijk zittende, sportieve vrijetijdskleding.
  • Activiteitsduur is inclusief instructie en proef schieten.

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op middels het aanvragen van een offerte via info@noasman.nl of 06-11826640