Zondag 16 augustus 2020 organiseren wij een zomerse fietstocht als vervanging van de LTO fietstocht. De fietstocht gaat via Groenlo, Lievelde en Zieuwent. Op die dag is er alleen een route van 35 km. En zal dan ook over andere paden gaan dan de fietstocht van 26 juli.

Start- en eindpunt

Het start- en eindpunt is op onze eigen locatie (’t Noasman Meenweg 4 Beltrum). Hier is voldoende parkeergelegenheid om uw auto neer te zetten en verder te gaan op de fiets.

U kunt starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Bij terugkomst mag u gebruik maken van ons terras. Voor een kop koffie, biertje of een lekkere gehaktbal. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor €9,00 te genieten van onze daghap. Wilt u daar gebruik van maken dan moet u dit voorafgaand reserveren. Dit kan via het reserveringsformulier op onze website (home-pagina) of een mailtje te sturen naar info@noasman.nl of te bellen/appen naar 0611826640.

Pauze plekken

Tijdens de LTO fietstocht zouden wij u langs vier bedrijven sturen voor een kijkje achter de schermen en een versnapering. Door de corona maatregelen is het niet mogelijk om een rustpunt aan te bieden tijdens de fietstocht. Onderweg zijn er voldoende bankjes om te genieten van de natuur en uw eigen versnaperingen.

Corona maatregelen

  • Houdt 1,5 meter afstand van de ander
  • Volg de pijlen die worden gebruikt op ons terrein
  • Er is voldoende ontsmettingsmateriaal
  • Blijf bij gezondheidsklachten thuis
  • Ruimte starttijden
  • Geen georganiseerde pauze plekken om opstopping te voorkomen
  • Registreren van NAW gegevens en telefoonnummer
  • Mogelijkheid tot vooraf aanmelden

Vooraf aanmelden

I.v.m. verscherpte corona maatregelen zijn wij verplicht de n.a.w. gegevens en het telefoonnummer van de deelnemers te registreren. Het voordeel is wel dat wachtrijen zoveel mogelijk worden vermeden. Lukt het niet om vooraf aan te melden, aanmelden op de dag zelf kan nog steeds. De wachttijd kan dan wat langer zijn.

Aanmelden kan door jullie gegevens te mailen naar info@noasman.nl of een Whatsappje naar 0611826640.

Wilt u ook al graag voor afgaand aan de fietstocht betalen. Vraag dan naar de mogelijkheden bij het aanmelden.

Kosten

De kosten bedragen €3,00 per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meefietsen met de ouders.

Vragen?

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via info@noasman.nl of 0611826640