De bromfietsclub van Beltrum organiseert in samenwerking met het Noasman op zaterdag 8 juli 2022 en zondag 9 juli 2023 een toertocht voor brommers die ouder zijn dan 25 jaar. De bromfietsclub ontwerpt twee routes van ongeveer 100 kilometer door de authentieke natuur van Beltrum en omgeving.

Datum & tijd

Er is een route voor zaterdag 8 juli en een route voor zondag 9 juli. Beide dagen wordt er om 10.30 uur gestart.

Kosten toertocht

De kosten bedragen per dagtocht €14,50 per persoon. Hiervoor krijgt men een routebeschrijving, een kopje koffie en een broodje gehaktbal bij ’t Noasman.

Mogelijkheid tot overnachting

Voor de bromfietsers is het mogelijk om van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag te komen overnachten bij ’t Noasman. Hierbij is het noodzakelijk om je eigen onderkomen mee te nemen in de vorm van een caravan, camper of tent. De kosten hiervan zijn €15 voor één nacht en €25,00 voor twee nachten.

Ook zijn er in de omgeving diverse hotels, campings of bed en breakfast te boeken. Komt u hier zelf niet uit en wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact op via toertochtbeltrum@gmail.com

Tickets

Voor dit evenement is het noodzakelijk om tickets aan te schaffen. Deze zijn te verkrijgen t/m 6 juli 2023 door op onderstaande link te klikken.

https://noasman.weticket.com/toertocht-8-en-9-juli-2023