Het Noasman gaat open met een terras, dagmenu en activiteiten voor kleine groepen

terras noasman beltrum
Vanaf 1 juni staast het Noasman ook open voor fietsers, wandelaars of kleine groepjes mensen die een activiteit willen doen en/of een hapje eten. In de laatste maanden hebben we hard gewerkt om allerlei nieuwe activiteiten te ontwikkelen en we openen ons terras, met voldoende ruimte voor veilige afstanden. Er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt voorafgaand of na afloop van de fiets- of wandeltocht gebruik maken van onze faciliteiten of een consumptie bestellen bij ons op het terras. 

Vanaf 1 juni terras geopend: elke vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 20:00

Gelukkig mag ons terras op 1 juni weer open. U bent dan van harte welkom voor een kop koffie/ thee of een consumptie.  Ook geven wij u de mogelijkheid om bij ons een hapje te eten.
Het Noasman beschikt over een terras aan de voorzijde van het pand en aan de achterzijde van het pand. Aan beide kanten van het terras kunt u genieten van de rust en het uitzicht. Daarnaast kunnen kinderen gebruik maken van de speelmogelijkheden; speelhuisje, zandbak, traptrekkers, schommels, waterbaan.

Voor een drankje of lunch hoeft niet gereserveerd te worden


Schnitzel is een van de opties bij de daghap van het Noasman

Nieuw: Het Noasman daghap

Samen met Cajoto Cateringservice uit Beltrum hebben wij een dagmenu samengesteld zodat u heerlijk kunt nagenieten van uw dagje er op uit. Het dagmenu wordt geserveerd op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.30 tot 19.30. U heeft keuze uit verschillende menu’s, waaronder een vegetarisch menu.

Gelieve een dagmenu een dag van tevoren reserveren via onze website. Voor een drankje of lunch hoeft niet gereserveerd te worden. Diëten zijn geen probleem, wel vooraf opgeven. U kunt contactloos betalen.

Reserveren Bekijk menu


Verschillende buitenactiviteiten voor kleine groepen op 1,5 meter

Gewoon buiten bezig zijn? Wij hebben diverse buiten activiteiten voor u in de natuur die op 1,5 meter afstand te doen zijn.

Foto fietsers
Fiets en wandeltochten
Het Noasman is het ideale start- eindpunt voor een fiets- en wandeltocht.
Wandeltochten
Wij hebben voor u fiets- en wandeltochten van 5, 8, 10 en 15, 20, 30 en 40 km door het veelzijdige boerenland van Beltrum. De routes voeren over het retentiegebied van het Waterschap, maar ook door bossen, langs boerenerven, de beek ‘de Slinge’ en het historische stadje Groenlo.

De kosten bedragen per deelnemer € 3,50 p.p..

Reserveren

Bosgolf voor familiedag of bedrijfsuitje
Bosgolf
Bosgolf is een variant van golf op een professionele baan. Je speelt met een stick die bestaat uit een klomp aan een steel. Verder is de bal groter dan de gewone golfbal en ga je niet over een gemaaid grasveld, maar dwars door de natuur. 

De activiteit duurt 60 tot 90 minuten en is mogelijk voor 3,50 euro per persoon.  

Reserveren


Corona maatregelen

Uiteraard houden wij ons aan de gestelde gezondheidsmaatregelen en regels. Daarom zullen wij u een aantal gezondheidsvragen stellen en de regels in de gaten houden.

Gezondheidscheck 

 • Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)
 • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Indien één van deze vragen met ja beantwoord wordt moeten wij u helaas de toegang weigeren.

De volgende regels gelden op ons terras als er geen gezondheidsrisico’s zijn.

 • De tafels staan op minimaal 1,5 meter afstand.
 • Bij ontvangst op het terras vindt er een controlegesprek plaats om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn (is/zijn de gast/gasten verkouden en/of hebben ze griepklachten?). Zo ja dan wordt de toegang geweigerd.
 • Meer dan 2 personen aan één tafel zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft uit personen die een gezamenlijke huishouding vormen
 • Als gast mag u alleen zitten op het terras. Niet staan.
 • Bediening aan tafel op het terras (inclusief bestelling opnemen en afruimen) vindt alleen plaats als er een controlegesprek heeft plaats gevonden met de gasten om de gezondheidsrisico’s in te schatten en er geen gezondheidsrisico’s zijn vastgesteld
 • Bij het afrekenen maken wij zoveel mogelijk gebruik van contactloze middelen zoals pin of creditcard

Groepsuitjes

Het is ook nog steeds mogelijk om voor grotere groepen te reserveren, wanneer er aan de corona maatregelen wordt voldaan.

Denk hierbij aan:

 • Familiedag
 • Teamuitje
 • Personeelsuitje
 • Vriendendag

Bekijk activiteiten en arrangementen