Quad rijden

quad beltrum

Quad rijden is een spannende en sportieve activiteit. Bij Het Noasman kan worden gereden op een uitgezet spectaculair circuit.

De robuuste quads voor volwassenen zijn geschikt voor ruw, onverhard terrein. De quads hebben een cilinderinhoud van 125 cc, waarbij de variomatic ervoor zorgt dat de deelnemers niet hoeven te schakelen. Gas geven en remmen is voldoende om een avontuurlijke, adrenaline verhogende rit te maken over het quadcircuit.

Voordat u op de quad mag rijden, wordt eerst uitleg van de werking van de quads en de regels met betrekking tot de veiligheid gegeven. Na de uitleg volgen enkele inrijdrondes, waarbij de deelnemers in de gelegenheid worden gesteld kennis te maken met de quads en de baan. Daarna gaat de wedstrijd echt beginnen. Er zal in manches worden gereden en aan het eind wordt bepaald welke deelnemer zich de winnaar mag noemen.

Prijsinformatie quad rijden voor groepen

U bepaalt zelf de prijs van dit uitje. De prijs is zeer afhankelijk van het aantal quads dat u wilt gebruiken.

Bij een norm van 1 quad per 5 deelnemers komt iedereen voldoende aan de beurt en is er ook tijd om even bij te komen en te kijken naar de anderen. Indien gewenst en afhankelijk van uw groepsgrootte kunnen er meer quads worden ingezet.

Minimale afname is 13 personen

Spelregels

  • minimum leeftijd 16 jaar;
  • deelnemers mogen niet onder invloed zijn van alcohol of drugs;
  • instructies moeten te allen tijde worden opgevolgd;
  • deelname is op eigen risico.

Prijsindicatie

Groep 20 personen, gebruik 4 Quads, 2 uur op het circuit:  € 645,00 (exclusief 21% BTW)

Deze activiteit is alleen te  boeken bij een volledig verzorgt arrangement (koffie/thee met wat lekkers en drankjes ) €  13,50

Wenst u een andere groepsgrootte of aantal quads, neem hiervoor contact met ons op middels het aanvragen van een offerte of door gewoon te bellen!

Meer weten? Prijs opvragen?

Neem contact op