Poolvoetbal

Buiten poolvoetbal spelenPoolvoetbal is de variant op poolbiljart in combinatie met voetbal, waarbij elementen als traptechniek, balgevoel, inzicht, precisie en het nodige geluk bij elkaar worden gebracht. Het voetbalspel kan zowel individueel als in teams tegen elkaar gespeeld worden door mannen, vrouwen maar ook kinderen. Poolvoetbal is uitermate geschikt als originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of sportief evenement, dat enthousiast ontvangen wordt en voor veel speelplezier zal zorgen.

Bij poolvoetbal is het de bedoeling om met de witte bal (cue ball) alle ballen met eigen, hetzij halve of hele kleur, in de pockets van de ‘extra large’ pooltafel te schieten. Maar pas op, scoor je de zwarte bal met nummer 8 voordat de andere ballen weg zijn? Dan wint de tegenstander. Je blijft aan de beurt zolang je jouw eigen soort ballen blijft potten zonder een fout te maken, anders is de tegenstander aan de beurt.

Poolvoetbal, dat ook bekend is als voetpool, is uitstekend te combineren met één van onze andere outdoor activiteiten.

Specificaties poolvoetbal

  • 11 x 7 meter oppervlakte
  • T.a.v. het Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen zijn onze speeltoestellen voorzien van een certificaat van typekeuring en worden deze geleverd inclusief ventilator, kabelhaspel, op- en afbouwschema, verankeringmateriaal en grondzeil(en), indien van toepassing
  • Gebruikershandleiding met op- en afbouwschema poolvoetbal
  • Indien u geen gebruik maakt van begeleiding door ons, dient u zelf het toezicht op de attractie te verzorgen (wettelijk verplicht)

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op middels het aanvragen van een offerte via info@noasman.nl of 06-11826640