Bosgolf

Bosgolf is een erg leuke variant van golf op een professionele baan. Je zult merken dat je tijdens Bosgolf zowel zult genieten van het spel, de mensen met wie je het spel doet als de schitterende natuur waarin je je begeeft.

Deze leuke buiten activiteit staat garant voor onwijs veel plezier van hole tot hole!

Hoe speel je Bosgolf?

Bosgolf voor familiedag of bedrijfsuitjeJe speelt bosgolf met een stick die bestaat uit een klomp aan een steel. Verder speel je met een bal die vele malen groter is dan een gewone golfbal.

De bedoeling bij bosgolf is dat je de bal in zo min mogelijk slagen in de hole krijgt. De holes liggen verstopt en verspreid in het natuurgebied van Het Noasman,  ze zullen dus in de bossen te vinden zijn en op oneffen terreinen. Er zullen twee teams van 3 tot spelers tegen elkaar strijden. Het team met de minste slagen is uiteindelijk winnaar!

Bosgolf arrangementen

Deze activiteit kun je erg goed combineren met één van de andere activiteiten bij Het Noasman. Je kunt helemaal zelf kiezen met welke andere activiteit je bosgolf wilt combineren tijdens je bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of ander leuk uitje.

Om een arrangement helemaal compleet te maken kun je er ook voor kiezen om Het Noasman voor de hapjes en drankjes te laten zorgen. Op deze manier hoef je helemaal nergens rekening mee te houden en wordt alles tot in de puntjes verzorgd!

Bosgolfen bij Het Noasman

Stel uw eigen arrangement samen en kom samen met vrienden, familie of collega’s bosgolfen. Het is daarnaast mogelijk om voor of na de tijd een consumptie te bestellen of om een lunch, diner of BBQ te organiseren. Meer weten of bestellen?

Neem contact op